فهرست
قانون اصلاح بند (ی) تبصره(۱) قانون بودجه کل کشور
شماره:۲۵۸۵۸/۱۹۶۷/۲۱۱
تاریخ:۰۲/۰۷/۱۳۸۵
پیوست:
اداره کل امور مالیاتی استان
شورای عالی مالیاتی
سازمان امور اقتصادی و دارائی استان
هیأت عالی انتظامی مالیاتی
اداره کل
دادستانی انتظامی مالیاتی
دفتر فنی مالیاتی
جامعه حسابداران رسمی ایران
دبیرخانه هیأت موضوع ماده ۲۵۱ مکرر
سازمان حسابرسی
مجله مالیات
به پیوست تصویر قانون اصلاح بند (ی) تبصره(۱) قانون بودجه کل کشور، که در تاریخ ۱۸/۴/۸۵ به تصویب مجلس شورای اسلامی رسیده جهت اطلاع به پیوست ارسال می گردد.
محمد قاسم پناهی
شماره:۶۹۶۶۱/۵۵۱
تاریخ:۳۱/۰۲/۱۳۸۵
پیوست:
قانون اصلاح بند (ی) تبصره(۱) قانون بودجه سال ۱۳۸۵ کل کشور
ماده واحده- بند (ی) تبصره(۱) قانون بودجه سال ۱۳۸۵ کل کشور به شرح زیر اصلاح می شود:
ی- به منظور تحقق درآمدهای پیش بینی شده در ردیف ۱۱۰۴۰۰ منظور در قسمت سوم این قانون کلیه معافیتها و تخفیفهای گمرکی به استثناء موارد زیر برای اشخاص حقیقی و حقوقی و برای کلیه کالاها و از هر مرز ورودی به کشور منظور در قوانین و مقررات خاص و عام در سال ۱۳۸۵ لغو می شود:
۱- معافیتهای موضوع تبصره(۲) ماده(۶) و ماده (۸) «قانون ساماندهی مبادلات مرزی» مصوب ۱۳۸۴.
۲- معافیتهای موضوع ماده (۶) و بندهای (۱)،(۲)،(۴) تا (۹)،(۱۲) تا (۱۹) ماده (۳۷) «قانون امور گمرکی» مصوب ۱۳۵۰.
۳- معافیت گمرکی لوازم امدادی، اهدایی به جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران، کمیته امداد امام خمینی (ره) و بهزیستی و اقلام عمده دفاعی کشور موضوع تبصره (۴) ماده (۲) «قانون اصلاح موادی از قانون برنامه سوم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران و چگونگی برقراری و وصول عوارض و سایر وجوه از تولید کنندگان کالا و ارایه دهندگان خدمات و کالاهای وارداتی» – مصوب ۱۳۸۱ و همچنین معافیت های مذکور در قانون هیأت امنای صرفه جویی ارزی در معالجه بیماران مصوب ۲۱/۹/۱۳۷۸ مجلس شورای اسلامی.
۴- معافیت حقوق ورودی ماشین آلات تولیدی موضوع ماده واحده مورخ ۲۴/۲/۱۳۵۹ شورای انقلاب با رعایت ماده (۱۶) قانون امور گمرکی- مصوب ۱۳۵۰- به تشخیص وزارت صنایع و معادن به شرط عدم تولید داخل.
۵- معافیت موضوع بند (ج) ماده (۳۵) قانون برنامه چهارم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران و ماده (۱۱) قانون تشکیل امور مناطق ویژه اقتصادی و سود بازرگانی کالاهای وارداتی از مناطق آزاد تجاری- صنعتی به کشور، به میزانی که دولت تعیین نموده یا می نماید.
این قانون از تاریخ ۱/۱/۱۳۸۵ لازم الاجرا است.
قانون فوق مشتمل بر ماده واحده در جلسه علنی روز یکشنبه مورخ هجدهم تیرماه یکهزار و سیصد و هشتاد و پنج مجلس شورای اسلامی تصویب و در تاریخ ۲۸/۴/۱۳۸۵ به تأیید شورای نگهبان رسید.
غلامعلی حداد عادل
رئیس مجلس شورای اسلامی