
دستورالعمل اجرایی قانون تجمیع عوارض
دستورالعمل اجرایی قانون تجمیع عوارض
شماره: 14468
تاریخ: 1382/03/27
پیوست:دارد
سازمان امور اقتصادی و دارائی استان
شورای عالی مالیاتی
اداره کل امور مالیاتی استان
هیأت عالی انتظامی مالیاتی
اداره کل
دفتر
پژوهشکده امور اقتصادی
به پیوست دستورالعمل اجرایی قانون اصلاح موادی از قانون برنامه سوم توسعه اقتصادی , اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران و چگونگی برقراری و وصول عوارض و سایر وجوه از تولید کنندگان کالا , ارائه دهندگان خدمات و کالاهای وارداتی مصوب 22/11/1381 مجلس شورای اسلامی (تجمیع عوارض ) جهت اطلاع و اجرا ابلاغ می گردد.
عیسی شهسوار خجسته
دستور العمل اجرایی قانون اصلاح موادی از قانون برنامه سوم توسعه اقتصادی ,
اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران و چگونگی برقراری و وصول عوارض
و سایر وجوه از تولید کنندگان کالا و ارائه دهندگان خدمات و کالاهای وارداتی
مصوب 22/10/1381 مجلس شورای اسلامی (تجمیع عوارض )
1- بـه مـوجب مـفاد مـاده 3 و مـاده 4قانون , کالاها و خدمات ذیل از ابتدای سال 1382 مشمول پرداخت مالیات و عوارض می باشند:
الف – انواع نوشابه های گازدار ساخت داخل موضوع بند الف ماده (3) قانون
12درصد فروش به عنوان مالیات به حساب سازمان امور مالیاتی کشور
3درصد فروش به عنوان عوارض در داخل حریم شهرها به حساب شهرداری
محل و در خارج حریم شهرها به حساب تمرکز وجوه وزارت کشور
کالاهای صادراتی موضوع این بند از مالیات و عوارض مذکور معاف می باشد. مالیات و عوارض کالاهایی که توسط اشخاص غیر از تولید کننده نهایی کالا صادر می شوند از محل درآمدهای مالیاتی و عوارض وصولی قابل اختصاص به وزارت کشور (سازمان شهرداریها) وفق مقررات آئین نامه مربوط قابل استرداد می باشد.
ب – سیگار تولید داخل
12 درصد فروش به عنوان مالیات به حساب سازمان امور مالیاتی کشور
3 درصد فروش به عنوان عوارض به حساب تمرکز وجوه وزارت کشور
پ – بنزین
10 درصد قیمت مصوب فروش به عنوان مالیات به حساب سازمان امور مالیاتی کشور
10درصد قیمت مصوب فروش به عنوان عوارض به حساب تمرکز وجوه وزارت کشور
ت – نفت سفید و نفت گاز
10 درصد قیمت مصوب فروش به عنوان عوارض به حساب تمرکز وجوه وزارت کشور
ث –نفت کوره
5 درصد قیمت مصوب فروش به عنوان عوارض به حساب تمرکز وجوه وزارت کشور
ج – سایر کالاهای تولیدی موضوع بند (هـ) ماده 3 قانون
2 درصد فروش به عنوان مالیات به حساب سازمان امور مالیاتی کشور
1درصد فروش به عنوان عوارض در داخل حریم شهرها به حساب شهرداری محل و در خارج حریم شهر به حساب تمرکز وجوه وزارت کشور
کالاهای صادراتی موضوع این بند از مالیات و عوارض مذکور معاف می باشد .مالیات و عوارض کالاهایی که توسط اشخاص غیر از تولید کننده نهایی کالا صادر می شود از محل درآمدهای مالیاتی و عوارض وصولی قابل اختصاص به وزارت کشور (سازمان شهرداریها) طبق مقررات آئین نامه مربوط قابل استرداد می باشد.
چ- خدمات مخابراتی موضوع بند الف (4) قانون
5 درصد بهای خدمات به عنوان مالیات به حساب سازمان امور مالیاتی کشور
1 درصد بهای خدمات به عنوان عوارض در داخل حریم شهرها به حساب شهرداری محل و در خارج حریم شهرها به حساب تمرکز وجوه وزارت کشور
ح –واگذاری خطوط تلفن همراه
20 درصد بهای واگذاری به عنوان مالیات به حساب سازمان امور مالیاتی کشور
خ – برق و گاز مصرفی مشترکین به استثناء مصارف صنعتی , معدنی و کشاورزی
3 درصد بهای مصرف به عنوان عوارض در داخل حریم شهرها به حساب شهرداری محل و در خارج شهرها به حساب تمرکز وجوه وزارت کشور
د- آب مصرفی مشترکین در حوزه استحفاظی شهرها.
3درصد بهای مصرف به عنوان عوارض به حساب شهرداری محل
ذ- خدمات هتل , متل ,مهمانسرا , هتل آپارتمان ,مهمانپذیر , مسافرخانه , تالارها و باشگاهها
2 درصد هزینه به عنوان عوارض در داخل حریم شهرها به حساب شهرداری محل و در خارج حریم شهرها به حساب تمرکز وجوه وزارت کشور
ر- حمل و نقل برون شهری مسافر در داخل کشور
5 درصد بهای بلیط به عنوان عوارض به حساب شهرداری محل فروش بلیط
ز- عوارض سالانه انواع سواری و وانت دوکابین اعم از تولید داخل یا وارداتی
1 در هزار بهای مندرج در جداول اعلامی عوارض به عنوان عوارض به حساب شهرداری محل
ژ- شماره گذاری انواع خودروهای سواری و وانت دو کابین موضوع بند (ز) ماده 4 قانون
2درصد بهای فروش اعلامی به عنوان مالیات به حساب سازمان امور مالیاتی کشور
1 درصد بهای فروش اعلامی به عنوان عوارض به حساب تمرکز وجوه وزارت
ط – نقل و انتقال انواع خودرو موضوع بند (ح) ماده 4قانون
1 درصد بهای مندرج در جداول اعلامی به عنوان مالیات به حساب سازمان امور مالیاتی کشور
2- ادارات امور مالیاتی مکلفند فهرست مودیان موضوع بند(هـ) ماده (3) قانون را از سایر حوزه ها یا ادارات مربوط به شرح فرم شماره (1) اخذ و نسبت به تشکیل پرونده مالیاتی اقدام نمایند .
3- ماموران مالیاتی مکلفند به شرح فرم «اطلاع رسانی » (فرم شماره 2) با مودیان محترم مالیاتی مکاتبه و وظایف و تکالیف مقرر را یادآوری نمایند.
4- مودیان مالیاتی در اجرای ماده 28 آئین نامه اجرایی موضوع ماده 9 قانون مکلفند فهرست فروش / درآمد ماهانه (فرم شماره 4) هر ماه خود را حداکثر ظرف دو ماه از انقضای ماه مزبور به اداره مالیاتی ذیربط (حوزه مالیاتی) تسلیم و رسید در یافت نمایند.
5- ماموران مالیاتی (ادارات امور مالیاتی ) مکلفند فهرست فروش / درآمد ماهانه (فرم شماره 4) هر مودی را اخذ و در دفتر اندیکاتور ثبت و رسید آنرا به مودی تسلیم نمایند .
6- ادارات امور مالیاتی جهت رسیدگی ادواری پرونده های مربوط , برنامه زمانبندی خاص تهیه و به مورد اجرا گذارند به نحوی که حداکثر تا پایان تیرماه سال بعد مابه التفاوت مالیات و عوارض متعلق به شرح فرم شماره (3) مطالبه گردد.
7- به منظور نظارت بر حسن اجرای قانون و انجام بررسی و رسیدگیهای لازم ماموران مالیاتی مربوط می توانند به تولید کنندگان کالا و ارائه دهندگان خدمات مراجعه و دفاتر , اسناد و مدارک آنها را رسیدگی و گزارش لازم به شرح فرم «گزارش رسیدگی به مالیات وعوارض کالاها و خدمات » (فرم شماره 5) تهیه و تنظیم و نسبت به مطالبه مالیات و عوارض متعلق اقدام نمایند.در اینصورت ماموران مالیاتی مربوط مکلفند یک هفته قبل از مراجعه مراتب را کتبا به اطلاع مودیان برسانند.
چنانچه مودی از ارائه دفاتر و اسناد و مدارک مورد در خواست ماموران مالیاتی خودداری نمایند , ادارات امور مالیاتی موظفند مالیات , عوارض و جرائم متعلق را پس از رسیدگی های لازم بر مبنای فروش /درآمد که از طریق علی الراس تشخیص خواهد شد , محاسبه , مطالبه و وصول نمایند برگ مطالبه توسط مامور مالیاتی (ممیز مالیاتی ) تنظیم و پس از تایید سر ممیزی مالیاتی به مودی ابلاغ خواهد شد.
8- چنانچه مودی یا وکیل تام الاختیار وی ظرف مدت ده روز از تاریخ ابلاغ برگ مطالبه , کتبا اعتراض خود را نسبت به برگ مذکور به اداره امور مالیاتی ذیربط تسلیم ننماید و یا نسبت به پرداخت مالیات و عوارض مطالبه شده اقدام ننماید , برگ مطالبه قطعی و از طریق عملیات اجرایی اقدام به وصول خواهد شد .مهلت فوق از طریق درج در برگ مطالبه به اطلاع مودی رسانده می شود.
9- ممیزین کل ذیربط مکلفند حداکثر ظرف مدت ده روز از تاریخ تسلیم اعتراض مودی به اداره امور مالیاتی ذیربط نسبت به رفع اختلاف موجود اقدام نمایند و در صورتیکه دلایل مودی را موثر در اصلاح برگ مطالبه تشخیص دهند مراتب را به حوزه مالیاتی مربوط (مامور مالیاتی ) جهت اصلاح برگ مطالبه اعلام نماید و حوزه مالیاتی (مامور مالیاتی ) ذیربط مکلف است ظرف مدت یک هفته نسبت به صدور برگ مطالبه اصلاحی و ابلاغ آن به مودی اقدام نماید.
10- هرگاه مودی ظرف مدت ده روز از تاریخ ابلاغ برگ مطالبه اصلاحی , نسبت به پرداخت مالیات و عوارض حسب مورد اقدام ننماید , از طریق عملیاتی اجرایی وفق مقررات قانونی اقدام به وصول خواهد شد.
11- ادارات امور مالیاتی مکلفند پس از وصول مالیات و عوارض شماره گذاری انواع خودروهای سواری و وانت دوکابین وارداتی ب استثنای خودروهای سواری عمومی درون شهری یا برون شهری , گواهی لازم عنوان اداره کل راهنمایی و رانندگی وامور حمل و نقل شهرستان مربوط طبق فرم شماره (6) صادر و یک نسخه از گواهی مذکور را تسلیم مودی نمایند.
12– ادارات امور مالیاتی مکلفند فهرست کامل نقل وانتقال خودرو که در اجرای تبصره (1) ماد 11 آئین نامه قانون از سوی دفاتر اسناد رسمی هر پانزده روز یکبار ارسال می گردد را در دفتر اندیکاتور ثبت و رسید آنرا به دفاتر مذکور ارائه نمایند.
13– مالیات و عوارض مقرر در قانون که توسط سازمان امور مالیاتی کشور وصول می شود طبق قبوض پرداخت مالیات و عوارض در کلیه شعب بانک ملی ایران به حساب های تعیین شده واریز می گردد.
حسابهای مفتوحه موضوع قانون منحصرا در تهران و بصورت متمرکز به شرح ذیل افتتاح گردیده است :
– حساب شماره 90034 تحت عنوان تمرکز وجوه درآمد مالیات بنزین
– حساب شماره 90035 تحت عنوان تمرکز وجوه درآمد مالیات دخانیات
– حساب شماره 90036 تحت عنوان تمرکز وجوه درآمد مالیات واگذاری تلفن همراه
– حساب شماره 90033 تحت عنوان تمرکز وجوه درآمد حاصل از عوارض متمرکز (بنزین و دخانیات)
لازم است ادارات کل امور مالیاتی کل مالیاتی استانها نیز نسبت به افتتاح حسابهای مورد نیاز از طریق خزانه معین استان برای منابع مشروحع ذیل اقدام نمایند:
– حساب تمرکز وجوه درآمد حاصل از مالیات نقل و انتقال خودرو
– حساب تمرکزوجوه درآمد مالیات شماره گذاری
– حساب تمرکز وجوه درآمد مالیات نوشابه
– حساب تمرکز وجوه درآمد مالیات سایر کالاها
– حساب تمرکز وجوه درآمد مالیات خدمات مخابراتی
– حساب تمرکز وجوه درآمد حاصل از عوارض خارج از حریم شهرها بنام وزارت کشور(سازمان شهرداریها)
– حساب تمرکز وجوه درآمد حاصل از عوارض متمرکز برای شماره گذاری بنام وزارت سازمان شهرداریها کشور
14- در اجرای ماده 18 آئین نامه قانون , حساب عوارض داخل حریم شهرها توسط شهرداری محل اعلام می گردد.
15- وصول عوارض برق , گازو آب مصرفی مشترکین , خدمات هتل , متل , مهمانسرا ,هتل آپارتمان , مهمانپذیر , مسافرخانه ها , تالارها و باشگاهها , حمل و نقل برون شهری مسافر در داخل کشور و عوارض سالیانه انواع خودروهای سواری و وانت دوکابین داخلی یا وارداتی موضوع بندهای (ج) , (د) , (هـ) , (و) ماده 4 قانون به شهرداریهای محل محول شده است لذا رسیدگی و مطالبه عوارض مذکور به عهده ماموران مالیاتی نمی باشد.
16-مرجع رسیدگی به شکایات ناشی از اقدامات اجرایی در وصول مالیات و عوارض موضوع مواد (3) و (4) قانون که توسط سازمان امور مالیاتی کشور وصول می شود , هیات حل اختلاف مالیاتی موضوع ماده 216قانون مالیاتهای مستقیم می باشد .
17- ماخذ محاسبه مالیات و عوارض متعلق , بهای کالا یا خدمات مندرج در صورتحساب بوده و در صورتیکه صورتحساب موجود نباشد و یا از ارائه آن خودداری شود و یا به موجب اسناد و مدارک مثبته احراز شود که ارزش مندرج درآنها واقعی نیست , بهای روز کالا یا خدمات به تاریخ روز تعلق مالیات یا عوارض حسب مورد می باشد.
18- اضافه پرداختی تولید کنندگان و ارائه دهندگان خدمات بابت مالیات و عوارض که وصول آن به عهده سازمان امور مالیاتی کشور می باشد , حسب درخواست مودی و پس از رسیدگی ماموران مالیاتی ذیربط و احراز اضافه پرداختی از محل وصولی جاری و یا درآمد عمومی همانند روش متداول مربوط به استرداد مالیاتها انجام و یا به حساب بدهیهای آتی مودی منظور می گردد همچنین ادارات امور مالیاتی موظفند با گواهی دفاتر اسناد رسمی مبنی بر عدم انجام معامله نقل و انتقال خودرو , مالیات وصول شده را وفق مقررات قانونی به مودی مسترد نمایند.
19- مطالبات معوق قابل وصول تا پایان سال 1381 دستگاهها از بابت وجوهی که دریافت آنها به موجب قانون لغو شده است طبق مقررات مربوط توسط دستگاههای ذیر بط وصول و همچنان به حسابهایی که بدین منظور افتتاح شده بود , واریز می گردد . وجوه وصولی از این بابت به درآمد عمومی کشور واریز می شود.
20- کلیه خودروهایی که قبل از اجرای قانون با پلاک دولتی , شخصی و عمومی شماره گذاری شده اند در صورت تبدیل پلاک مشمول مقررات موضوع بند (ز) ماده (4) قانون نمی باشد.
21- خودروهایی که بصورت موقت وارد کشور می شوند و مجوز تردد از ادارات راهنمائی و رانندگی دریافت می دارند در صورت اتمام مدت تردد و شماره گذاری دائم , مشمول مالیات و عوارض موضوع بند (ز) ماده (4) این قانون خواهند بود.
خودروهای اهدایی نیز مشمول مالیات و عوارض شماره گذاری مقرر می باشند.
فرم شماره 1
فهرست مودیان موضوع بند (هـ) ماده (3) قانون اصلاح موادی از قانون برنامه سوم توسعه اقتصادی، اجتماعی وفرهنگی جمهوری اسلامی ایران وچگونگی برقراری و وصول عوارض وسایر وجوه از تولید کنندگان کالا، ارائه دهندگان خدمات وکالاهای وارداتی مصوب 22/10/1381 در حوزه مالیاتی ………………….. اداره کل………………………………..
ردیف | نام مودی | شماره شناسنامه/ شماره ثبت | شرح محصول تولیدی | نشانی وتلفن |
1 | دفتر مرکزی: | |||
کارخانه: | ||||
2 | دفتر مرکزی: | |||
کارخانه: | ||||
3 | دفتر مرکزی: | |||
کارخانه: | ||||
4 | دفتر مرکزی: | |||
کارخانه: | ||||
5 | دفتر مرکزی: | |||
کارخانه: | ||||
6 | دفتر مرکزی: | |||
کارخانه: | ||||
7 | دفترمرکزی: | |||
کارخانه: | ||||
8 | دفتر مرکزی: | |||
کارخانه: | ||||
9 | دفتر مرکزی: | |||
کارخانه: | ||||
10 | دفتر مرکزی: | |||
کارخانه: |
مهروامضاء ممیز مالیاتی
فرم شماره 2
سازمان امور مالیاتی کشور
شرکت /خانم /آقا
به نشانی:
تلفن :
احتراما
به موجب بند(هـ) ماده (3) قانون اصلاح موادی از قانون برنامه سوم توسعه اقتصادی , اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران و چگونگی برقراری و وصول عوارض و سایر وجوه از تولیدکنندگان کالا,ارائه دهندگان خدمات و کالاهای وارداتی مصوب 22/10/1381 کلیه فروشندگان کالا و ارائـه دهـنـدگان خــدمـات مـکلفند کـه از ابـتدای سـال 1382 سه درصد(3%) بهای فروش کالاهای تولیدی موضوع تصویب نامه شماره 67439/ت 28322 هـ مورخ 28/12/1381 هیات محترم وزیران را بعنوان مالیات و عوارض (2%مالیات –1%عوارض ) بادرج در سند یا فاکتور فروش از خریداران کالا اخذ نمایند ضمن یادآوری مقررات مذکور خواهشمند است ترتیبی اتخاذ نمائید تا مالیات و عوارض ضمن یادآوری مقررات مذکور خواهشمند است ترتیبی اتخاذ نمائید تا مالیات و عوارض مربوط به هر ماه را حداکثر تا پایان دوماه بعد به حسابهای مشروحه زیر:
1- حساب شماره بانک ملی ایران به نام سازمان امور مالیاتی کشور بابت مالیات
2- حساب شماره بانک ملی ایران به نام شهرداری محل /تمرکز وجوه وزارت کشور بابت عوارض
(قابل پرداخت در کلیه شعب ) واریز و رسید آنرا بانضمام فهرست فروش /درآمد ماهانه مطابق فرم پیوست به این حوزه مالیاتی تسلیم و نسخه ای از فیش عوارض پرداختی مربوط به شهرداری محل را به همان شهرداری ارائه نمایند.
بدیهی است بموجب ماده 29 آئین نامه اجرائی قانون مذک.ر , در صوررت عدم پرداخت مالیات و عوارض یادسده در مهلت قانونی مقرر جریمه ای معادل 5/2 درصد به ازای هر ماه تاخیر بصورت روز شمار قابل محاسبه و وصول خواهد بود و این جریمه قابل بخشودگی نمی باشد.
مهر وامضاء ممیز مالیاتی
نشانی و تلفن حوزه مالیاتی
فرم شماره (3)
برگه مطالبه مالیات وعوارض کالا وخدمات شماره:
دوره مطالبه از / / تا / / تاریخ:
اداره کل امورمالیاتی اداره امورمالیاتی واحد مالیاتی شماره پرونده به نشانی: تلفن | ||||||||
نام فروشنده کالا/ ارائه دهنده خدمات: شماره شناسنامه/ ملی /ثبت: محل صدور شناسنامه / ثبت: تاریخ صدور شناسنامه / ثبت: نوع فعالیت: شماره شناسایی: نشانی: تلفن و دورنگار: شماره پستی: | ||||||||
این برگ براساس گزارش شماره مورخ اداره امورمالیاتی واحد مالیاتی که برایدوره تا تنظیم و به تایید رئیس گروه مالیاتی رسیده وتحت شماره مورخ در دفتر ثبت گردیدهاست . میزان فروش کالا / ارائه خدمات طبق فهرست تسلیمی مبلغ ………………………………………………….. ریال است که با بررسی اسناد ومدارک مودی از طریق رسیدگی به دفاتر/ علیالرأس،میزان فروش مودی مبلغ………………………………………………………… ریال تعیین و مالیات و عوارض متعلق بشرح زیر محاسبه و مورد مطالبه قرار میگیرد. مبالغ واریزی طی فیشهای تسلیمی قابل کسر از بدهی مذکور خواهدبود. | ||||||||
شرح | تشخیص شده | پرداختی | مانده بدهی | جرائم | جمع کل | |||
مالیات | ||||||||
عوارض | ||||||||
مبلغ قابل پرداخت (بحروف) | ||||||||
کارشناس ارشد مالیاتی: رئیس گروه مالیاتی: نام ونام خانوادگی مهر وامضاء نام ونام خانوادگی مهروامضاء | ||||||||
مخصوص مودی | اینجانب:نام نام خانوادگی درتاریخ این برگ را رویت نمودم. امضاء اینجانب:نام نام خانوادگی که نسبت به مودی سمت را دارم درتاریخ این برگ را رویت نموده وتعهد می نمایم که به مودی برسانم. امضاء | |||||||
مخصوص مامورابلاغ | اینجانب:نام نام خانوادگی تایید می نمایم که این برگ را درتاریخ درمحل سکونت محل کار ¨مودی به نشانی مندرج دراین برگ ابلاغ وامضاء نام نام خانوادگی را گواهی می نمایم. امضاء به علت(عدم حضور¨ استنکاف¨ )مودی¨ بستگان ومستخدمین مودی¨ این برگ درتاریخ به درب محل سکونت ¨ محل کار ¨مودی به نشانی مندرج دراین برگ الصاق گردید. امضاء | |||||||
مخصوص مامور پست | اینجانب:نام نام خانوادگی تایید می نمایم که این برگ را درتاریخ درمحلسکونت¨محل کار ¨مودی به نشانی مندرج دراین برگ ابلاغ وامضاء نام نام خانوادگی را گواهی می نمایم. امضاء به علت(عدم حضور مودی یا بستگان ومستخدمین وی ) این برگ درتاریخ به درب محل سکونت¨ محل کار¨ مودی به نشانی مندرج دراین برگ الصاق وپانزده روز پس از این تاریخ که برابراست با مجددا مراجعه خواهدشد. امضاء به علت (عدم حضور ¨استنکاف¨)مودی¨بستگان ومستخدمین مودی¨ این برگ درتاریخ به درب محل سکونت ¨ محل کار¨ مودی به نشانی مندرج دراین برگ الصاق گردید. امضاء |
فرم 38 (اردیبهشت- 85) دفترخدمات مالیاتی
توجه :- چنانچه ظرف مدت ده روز از تاریخ ابلاغ این برگ کتبا اعتراض ویا نسبت به پرداخت مالیات وعوارض متعلق اقدام ننمائید، از طریق عملیات اجرایی اقدام به وصول خواهدشد.
– مأمور ابلاغ یا مأمور پست مکلفند تاریخ ابلاغ را درنسخه اول نیز که مخصوص مودی است قید وامضاء نمایند.
فرم شماره (4)
فهرست فروش کالا / ارائه خدمات ماهانه ماه………………….. سال:
نام مودی: نشانی: شماره شناسنامه / شماره ثبت: تلفن ودورنگار: | ||||||||||||||
ردیف | شرح کالا یا خدمات به تفکیک | بهای فروش کالا یا خدمات (ریال) | مالیات | عوارض | جمع کل مالیات وعوارض | |||||||||
1 | ||||||||||||||
2 | ||||||||||||||
3 | ||||||||||||||
4 | ||||||||||||||
5 | ||||||||||||||
6 | ||||||||||||||
7 | ||||||||||||||
8 | ||||||||||||||
9 | ||||||||||||||
10 | ||||||||||||||
جمع کل |
مالیات به مبلغ ریال طی فیش شماره سری تاریخ بانک شعبه به حساب شماره واریز شده است.
عوارض به مبلغ ریال طی فیش شماره سری تاریخ بانک شعبه به حساب شماره شهرداری محل / تمرکزوجوه
وزارت کشور واریز شده است.
مهر وامضاء مودی
این فهرست در تاریخ دریافت وتحت شماره ثبت گردید. نام ونام خانوادگی ممیز مالیاتی
گزارش رسیدگی به مالیات و عوارض کالا و خدمات از تا
نام مودی :
شماره شناسنامه / ثبت :
تاریخ تولید/ ثبت :
محل تولد/ تبت :
به نشانی : تلفن: دورنگار:
در اجرای تبصره (2) ماده 6 قانون اصلاح موادی از قانون برنامه سوم توسعه اقتصادی , اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران و چگونگی برقراری و وصول عوارض و سایر وجوه از تولید کنندگان کالا , ارائه دهندگان خدمات و کالاهای واردات مصوب 22/10/1381 مجلس شورای اسلامی طی نامه شماره 0مورخ که در تاریخ به مودی ابلاغ شده است از مودی درخواست گردیده که مالیات و عوارض کالا و خدمات موضوع قانون مذکور را ضمن درج در ذیل صورتحساب فروش , از خریداران اخذ و ضمن واریز به حسابهای معین شده , حداکثر ظرف مدت (2) ماه خلاصه فهرست فروش کالا وارائه خدمات مربوطه را بهمراه اصل فیش بانکی عوارض کالا و مالیات متعلقه را به حوزه مالیاتی وصول عوارض کالا و خدمات مستقر در اداره کل ارائه نمایندلذا نتیجه رسیدگی به قرار زیر است :
1- مودی نسبت به تسلیم فهرست فروش کالا و ارائه خدمات ماهانه بشرح جدول پیوست اقدام نموده , با توجه به خلاصه پیوست , مودی در طی دوره مورد رسیدگی مبلغ ریال فروش ابراز نموده که با بررسی دفاتر قانونی مودی فروش در طی دوره مورد رسیدگی مبلغ ریال می باشد , لذا عوارض و مالیات مودی به ترتیب مبلغ و ریال تعیین میگردد جریمه تاخیر در پرداخت مالیات و عوارض مذکور به ترتیب مبلغ و ریال میباشد ضمنا خلاصه محاسبات در جدول پیوست شماره یک مشخص گردیده است .
2- مودی نسبت به تسلیم فهرست فروش کالا وارائه خدمات در موعد مقرر اقدام ننموده لذا با توجه به جدول پیوست شماره 2 مالیات و عوارض کالا و خدمات با توجه به نحوه رسیدگی طبق دفاتر/ علی الراس به ترتیب مبلغ و ریال
تعیین میگردد.
مهر و امضاء ممیز مالیاتی
اظهار نظر سرممیز مالیاتی
مهر وامضاء سر ممیز مالیاتی
جدول شماره 1
ردیف | ماه | میزان فروش ابزاری طبق فهرست تسلیمی | مالیات | عوارض | جرائم | میزان فروش طبق دفاتر | ملاحظات | |||||
شماره فیش | تاریخ فیش | مبلغ واریزی | شماره فیش | تاریخ فیش | مبلغ واریزی | مالیات | عوارض | |||||
1 | فروردین | |||||||||||
2 | اردیبهشت | |||||||||||
3 | خرداد | |||||||||||
4 | تیر | |||||||||||
5 | مرداد | |||||||||||
6 | شهریور | |||||||||||
7 | مهر | |||||||||||
8 | آبان | |||||||||||
9 | آذر | |||||||||||
10 | دی | |||||||||||
11 | بهمن | |||||||||||
12 | اسفند | |||||||||||
جمع کل |
محل مهر وامضا ممیز مالیاتی شماره:
جدول شماره 2
ردیف | ماه | میزان فروش طبق دفاتر | میزان فروش برآوردی (علی الراس) | مالیات | عوارض | جرائم | ملاحظات | |
مالیات | عوارض | |||||||
1 | فروردین | |||||||
2 | اردیبهشت | |||||||
3 | خرداد | |||||||
4 | تیر | |||||||
5 | مرداد | |||||||
6 | شهریور | |||||||
7 | مهر | |||||||
8 | آبان | |||||||
9 | اذر | |||||||
10 | دی | |||||||
11 | بهمن | |||||||
12 | اسفند | |||||||
13 | جمع کل |
محل مهر وامضا ممیز مالیاتی شماره:
فرم شماره (6)
به: اداره کل راهنمایی ورانندگی وامور حمل ونقل شهرستان از : اداره کل حوزه سر ممیزی تلفن: |
احتراما نظر به اینکه خانم / آقای / شرکت عوارض ومالیات موضوع بند (ز) ماده (4) قانون اصلاح موادی از قانون برنامه سوم توسعه اقتصادی، اجتماعی وفرهنگی جمهوری اسلامی ایران وچگونگی برقراری و وصول عوارض وسایر وجوه از تولید کنندگان کالا، ارائه دهندگان خدمات وکالاهای وارداتی مصوب 22/10/81 مربوط به یکدستگاه اتومبیل مدل شماره موتور به شماره شاسی طی فیش های شماره مورخ را پرداخت کرده است. لذا شماره گذاری اتومبیل مذکور از نظر این سر ممیزی بلا مانع است. سر ممیزی وصول مالیات وعوارض کالا وخدمات |
مواد قانونی وابسته
ماده 9- آییننامه اجرایی این قانون ظرف سهماه از تاریخ تصویب به پیشنهاد مشترک وزارتخانههای اموراقتصادی ودارایی، بازرگانی، کشور وصنای… |