تعیین کارگروه جهت تدوین دستورالعمل برقراری معافیت از عوارض و مالیات

تعیین کارگروه جهت تدوین دستورالعمل برقراری معافیت از عوارض و مالیات


 

شماره ابلاغ : ۸۱۲۸۶/ت۳۷۸۶۲ک

شماره انتشار : ۱۸۱۹۶

تاریخ ابلاغ: ۲۳/۰۵/۱۳۸۶

تاریخ روزنامه رسمی : ۲۸/۰۵/۱۳۸۶

تعیین کارگروه جهت تدوین دستورالعمل برقراری معافیت از عوارض و مالیات
مصوب ۲۱/۰۳/۱۳۸۶

وزیران عضو شورای عالی توسعه صادرات غیرنفتی در جلسه مورخ ۲۱ /۳ /۱۳۸۶ به استناد اصل یکصد و سی و هشتم قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران و با رعایت تصویب نامه شماره ۲۷۸۳۸ /ت ۳۲۹۸۲ هـ مورخ ۱۱ /۵ /۱۳۸۴ تصویب نمودند :

۱ – به منظور ایجاد تسهیلات لازم جهت توسعه صادرات غیرنفتی کشور و به استناد مواد ( ۴ ) و ( ۳۳ ) قانون برنامه چهارم توسعه اقتصادی ، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران کارگروهی با مسئولیت وزارت بازرگانی و با حضور وزارت اموراقتصادی و دارایی ، وزارت راه و ترابری ، معاونت حقوقی و امور مجلس رییس جمهور و سازمان میراث فرهنگی ، گردشگری و صنایع دستی نسبت به تدوین دستورالعمل “برقراری معافیت از عوارض و مالیات برای آن بخش از درآمد شرکتهای حمل و نقل بین المللی مربوط به حمل کالاهای صادراتی و نیز درآمدهای حاصل از پذیرش گردشگران خارجی ورودی توسط دفاتر خدمات مسافرتی” ظرف یک ماه پس از ابلاغ این تصویب نامه اقدام و به شورای عالی توسعه صادرات غیرنفتی ارایه نماید .

۲ – در راستای اجرای بند ( ج ) ماده ( ۳۷ ) و بند ( الف ) ماده ( ۳۹ ) قانون برنامه چهارم توسعه اقتصادی ، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران ، به منظور ایجاد بنگاههای بزرگ و ساماندهی و توسعه شبکه ها و خوشه های صادراتی ، هر یک از اتاقهای بازرگانی و صنایع و معادن ، اتاقهای تعاون ، تشکل های صادارتی و نیز بنگاههای صادراتی با ترکیبی از تمام و یا بخشی از نهادهای یادشده می توانند در سطح گروه صنفی خود ، استان و یا ملی نسبت به ایجاد صندوق غیردولتی توسعه صادرات غیرنفتی ، شرکتهای مدیریت صادرات ، کنسرسیوم ها و یا خوشه های صادراتی به صورت خصوصی و یا تعاونی اقدام نمایند .
آیین نامه اجرایی شیوه ایجاد ، فعالیت و حمایتهای دولت ظرف دو ماه توسط وزارت بازرگانی ( سازمان توسعه تجارت ایران ) و با همکاری اعضاء کارگروه کارشناسی شورای عالی توسعه صادرات غیرنفتی تهیه و پس از تصویب کارگروه یادشده لازم الاجرا خواهد بود .

۳ – پرداخت جوایز و مشوقهای صادراتی به صادرکنندگان خدمات فنی و مهندسی تابع ضوابط ذیل است :

الف – در صورتی که پروژه ای مشمول دریافت جایزه باشد این جایزه در تمامی سالهای دوره مجاز یادشده در قرارداد پروژه پرداخت خواهد شد . در صورتی که اجرای پروژه با تأخیر مواجه شود ، کارگروه ماده ( ۱۹ ) آیین نامه اجرایی حمایتهای دولت از صادرکنندگان خدمات فنی و مهندسی ( موضوع تصویب نامه شماره ۵۹۳۳۹/ت۲۷۲۱۳ک مورخ ۲۳/۱۰/۱۳۸۲ ) مرجع تشخیص مدت دوره مجاز تأخیر می باشد .

ب – نحوه محاسبه جوایز تابع مقررات مربوط به سال انعقاد قرارداد پروژه خواهد بود .

ج – موارد یادشده با تصویب کارگروه ماده ( ۱۹ ) آیین نامه اجرایی حمایتهای دولت از صادرکنندگان خدمات فنی و مهندسی و با تأیید سازمان توسعه تجارت ایران معتبر می باشد .

۴ – در اجرای بند ( ۳ ) تصویب نامه شماره ۷۲۷۸۸/ت۳۵۷۷۴ک مورخ ۲۱/۶/۱۳۸۵ استمرار پرداخت یارانه جهت برگزاری حداکثر ( ۲۰ ) نمایشگاه توسط اتاق تعاون مرکزی مجموعا طی سالهای ۱۳۸۵ و ۱۳۸۶ مجاز است . اتاق تعاون مرکزی موظف است به استناد بند ( ۳۱ ) ماده ( ۵ ) تصویب نامه شماره ۳۰۷۶۵/ت۳۱۰۵۶ هـ مورخ ۱۸/۶/۱۳۸۳ هیئت وزیران و پس از اخذ مجوز موردی برای هر یک از نمایشگاهها در چارچوب برنامه های ترویجی توسعه صادرات و با رعایت ضوابط سازمان توسعه تجارت ایران نسبت به برگزاری نمایشگاههای یادشده اقدام نماید .

این تصویب نامه در تاریخ ۲۱/۵/۱۳۸۶ به تأیید مقام محترم ریاست جمهوری رسیده است .

پرویز داودی

 معاون اول رئیس جمهور

 

مواد قانونی وابسته
 ماده ۱۴۱- صددرصد(۱۰۰%) درآمد حاصل از صادرات خدمات و کالاهای غیرنفتی و محصولات بخش کشاورزی و بیست‌درصد(۲۰%) درآمد حاصل از صا…
 ماده ۱۲- عرضه کالاها وارائه خدمات زیر وهمچنین واردات آنها حسب مورد از پرداخت مالیات معاف می باشد:
۱- محصولات کشاورزی فرآوری …
📤اشتراک گذاری
#️⃣هشتک
❤️نظرات شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

logo-samandehi